10
May
2024
Departamenti i Administrimit te Biznesit
Edukimi Mediatik nga Mohammad Ziyad Kagdi
02
May
2024
Departamenti i Administrimit te Biznesit
MEDIA LITERACY: Engaging in Civic Discourse by Glevin Dervishi
30
Apr
2024
Departamenti i Administrimit te Biznesit
Kërkimi dhe Analiza e Tregut Ndërkombëtar
29
Apr
2024
Universiteti "EPOKA"
Takimi i parë: Bordi Këshillimor Ndërkombëtar i Universitetit "EPOKA"
29
Apr
2024
Departamenti i Administrimit te Biznesit
Edukimi Mediatik Seri Seminaresh
25
Apr
2024
Departamenti i Administrimit te Biznesit
PowerBI dhe Vizualizimin e të Dhënave
21
Mar
2024
Departamenti i Inxhinierise se Ndertimit
Open lecture with a guest from an engineering company
08
Mar
2024
Departamenti i Inxhinierise se Ndertimit
Microsoft Excel Workshop
05
Mar
2024
Zyra e Planifikimit të Karrierës dhe e të Diplomuarve
Career Fair 11th Edition
12
Feb
2024
Fakulteti i Ekonomise dhe Shkencave Administrative
Winter Competition - Join TUNG IDEVE Workshop
26
Jan
2024
Departamenti i Shkencave Politike
Professional Practice Presentations: Invited Guest- Halisa Prifti ( GIZ)
26
Jan
2024
Departamenti i Shkencave Politike
Professional Practice Presentations: Invited Guest- Halisa Prifti ( GIZ)
18
Jan
2024
Departamenti i Administrimit te Biznesit
Informative Lecture on ERP Systems & Career Opportunities by Info Business Solutions
17
Jan
2024
Departamenti i Shkencave Politike
PhD Dissertation Defense Jury for the PhD candidate, Ms. Ines Stasa

Programet Akademike

Rrjeti dhe Zhvillimet

angle-right
right

Shërbime

testimonial-pic

Michael Murphy

President, European Universities Association, Belgium

Ishte një nder dhe kënaqësi të merrja pjesë dhe shpresoj se mund ta çojmë punën përpara në të ardhmen. Universiteti “EPOKA” po i jep rëndësi që institucionet shqiptare të lidhen shumë më tepër me kolegët në të gjithë Europën dhe botën. Angazhimi ndërkombëtar është shumë i rëndësishëm për të sjellë ndryshime të brendshme - në të gjitha vendet, jo vetëm në Shqipëri.

Ju urojmë fat në punën tuaj, EUA është këtu për t’ju ndihmuar!

testimonial-pic

Mikol Zadra

International Student Testimonial

“Përshëndetje! Unë jam Mikol, studente italiane nga Universita per Stranieri di Perugia. Përvoja e shkëmbimit është diçka që kam dashur gjithmonë ta ndjek, por kurrë nuk e kam menduar se Shqipëria mund të jetë një opsion. Mirëpo, sapo u njoftuan destinacionet në Universiteti “EPOKA” më ra menjëherë në sy. Isha e interesuar ta përjetoja këtë aventurë në një destinacion të pazakontë dhe isha jashtëzakonisht e emocionuar për të zbuluar vendin. 

Në Universitetin "EPOKA", hasa një metodë mësimi krejtësisht ndryshe nga ajo që isha mësuar. Pavarësisht se ishte një eksperiencë sfiduese, më ndihmoi të rritesha në aspektin akademik dhe gjuhësor - diçka për të cilën jam vërtet mirënjohëse. Shqipëria është një vend unik ku do të lë një pjesë të zemrës sime. Ishte kënaqësi të mësoja historinë, traditat, ushqimin dhe kulturën, si dhe të përjetoja mirësinë dhe mikpritjen e njerëzve. Katër muaj kaluan shumë shpejt dhe përvoja ime pothuajse ka mbaruar, por unë do të kthehem në shtëpi me vetëdijen se e kam jetuar plotësisht këtë aventurë, pasi kam takuar njerëz të bukur. Jam e sigurt se së shpejti do të kthehem series.”

testimonial-pic

Dr. Hans HOYER

Executive Secretary, IFEES and GEDC and international co-chair of the 2023 Conference

Dua të shfrytëzoj këtë moment për të shprehur vlerësimin tim të thellë dhe të falënderoj Universitetin “EPOKA” për pritjen dhe organizimin e konferencës sonë të mrekullueshme. Ishte një përvojë unike, kuptimplotë dhe vlerësoj thellësisht angazhimin, udhëheqjen dhe kujdesin tuaj personal për të siguruar suksesin e përgjithshëm të përvojës sonë të përbashkët. Vlerësoj thellësisht marrëdhënien tonë dhe pres me padurim të vazhdoj të ndërtoj mbi të si personalisht ashtu edhe profesionalisht.

EPOKA përmes numrave

followers
nd
Në Shqipëri
classes
%
Employment Rate
students
Alumni
teachers
International Partners
info@epoka.edu.al
+355 4 2232 086 - +355 4 2222 117
Rr. Tirane-Rinas, Km. 12 1032 Vore Tirana, Albania
Copyright @EPOKA University 2013- 2024